Referenční projekty

 

KARSIT GROUP, SE do svých závodů implementuje neustále novou výrobu a to prostřednictvím nejen obchodu, ale zejména projektovým oddělením. Oddělení nejen zavádí novou výrobu dle procesů ISO TS, ale i koordinuje zlepšovací procesy napříč celou firmou. Důkazem toho jsou úspěšně realizované projekty s partnery na celosvětové úrovni jako Volkswagen, Škoda, AUDI, Gumotex, Scania,Benteler, Proseat, Inteva, Lear, Faurecia a další.

Firma Karsit lisuje všechny vnitřní díly pro dveře a kapoty Škoda A5, B6, Yeti. Roboticky svařujeme laserem pohledové díly 5-tých dveří. Lemujeme a svařujeme přední , zadní dveře , 5-té dveře a přední kapotu v robotické lince. Dále v rámci projektu náhradních dílů lakujeme díly v naší KTL lakovně. Projekt je v SOP od 2013.

V rámci skupiny KARSIT GROUP, SE  závod Příbram jsou v SOP od roku 2013 a od roku 2014 projekty výroby drátěných sedáků. V závodě Příbram ohýbáme, dělíme a svařujeme na robotických linkách sedáky pro více jak milion aut za životnost projektu a to nás řadí mezi TOP 5 dodavatele Konzernu Volkswagen. Jedná se o projekty platformy MQB pro VW, Škodu, Seat, Audi. Dále o projekt výroby sedáků pro druhou a třetí řadu modelu AUDI Q7.  Dále projekt drátěného sedáku děleného i neděleného pro Škodu SK26. Tento segment je podporován úspěšným obchodním jednáním a zkušenostmi v Konstrukci a vývoji.